• fr

A MORE PERCEPTIBLE APPROACH
TO TASTING
BASED ON PERSONAL
FEELINGS AND SENSATIONS

A MORE PERCEPTIBLE APPROACH
TO TASTING
BASED ON PERSONAL
FEELINGS AND SENSATIONS

Conseil & Webmaster

Communication
advice

Une Bonne Com
Patrice de Gayffier
pg[at]unebonnecom.com
06 85 51 56 47

Artistic
Guidance

Sous les orangers
Emmanuelle Guichard
emma[at]souslesorangers.com
06 89 26 31 18

Développement du site

SiteWebPro
Pascal Derathé
info[at]sitewebpro.com
06 72 07 72 10

Communication
advice

Une Bonne Com
Patrice de Gayffier
pg[at]unebonnecom.com
06 85 51 56 47

Artistic
Guidance

Sous les orangers
Emmanuelle Guichard
emma[at]souslesorangers.com
06 89 26 31 18

Développement du site

SiteWebPro
Pascal Derathé
info[at]sitewebpro.com
06 72 07 72 10

To keep up with the latest news from the Group and Franck Thomas trainings, subscribe to our Newsletter:

Alcohol abuse is dangerous for health. To be enjoyed in moderation